Als maatschappij zitten we midden in verduurzaming. Samen hebben we afgesproken om de CO2-uitstoot van onze woningen voor 2030 significant terug te brengen. In 2050 moeten we zelfs naar een CO2-uitstoot van 0. Op dit moment is 75% van de energielabels van woningen echter nog C of lager. Dit betekent dat we dagelijks meer dan 1.000 woningen moeten renoveren om deze doelstellingen te halen.

 

Integrale oplossingen

De energetische verbetering van onze woningvoorraad is niet altijd eenvoudig. Elk project heeft immers verschillende uitgangspunten en ambitieniveaus. Werkzaamheden dienen vanuit bouwkundige én installatietechnische invalshoek gecombineerd te worden. En de uiteindelijke prestatie dient correct te worden voorspeld en gegarandeerd.

Daarom zijn er partijen nodig die complete en integrale oplossingen bieden voor uw renovatieprojecten. GA adviseert, doet de engineering, monteert en installeert, en garandeert succesvolle renovatie- en transformatieprojecten. Dit is mogelijk doordat verschillende specialisten uit de bouwkolom hun krachten hebben gebundeld in GA.

Het resultaat van een GA project is dat bewoners een complete nieuwe binnenkant van hun woning krijgen. Met het hoogste comfort op het gebied van warmte, binnenklimaat en geluidsisolatie. Voor u als woningbouwcorporatie of gebouweigenaar levert GA daarbij ook de beste Total Cost of Ownership voor uw duurzame renovatieproject.

Voordelen van de GA aanpak:

  • Comfortabel binnenklimaat dankzij een geheel geïsoleerde woning (gevel, dak en vloer).
    • Thermisch comfort: geen koude wanden en ramen meer, geen tocht.
    • Geluidsisolatie: de isolerende (voorzet)wanden houden geluid van buiten tegen. Ook voorkom je met isolerende wanden geluidoverlast van buren én reduceren de nieuwe binnenwanden het geluid ín de woning.
    • Gezond binnenklimaat dankzij een nieuw ventilatiesysteem en materialen met minimale VOS (Vluchtige Organische Stoffen) uitstoot.
  • Brandveilig wonen dankzij onbrandbare materialen zoals gips en glaswolisolatie.
  • Energiezuinige, gasloze woning: van label A tot aan CO2-neutraal en nul-op-de-meter. 
  • De woning past bij de huidige woonwensen door een nieuwe, moderne indeling.

 

 Adviseren

Wij gaan met u om de tafel om het ambitieniveau op het gebied van energie, comfort en uitgangssituatie te definiëren.

Lees meer

 

Engineeren

Tijdens de engineeringfase werken we alle technische en bouwkundige details uit om een indicatieve Total Cost of Ownership (TCO) en propositieprijs te vormen.

Lees meer

Installeren

Tijdens de bouwfase worden de gekozen maatregelen uitgevoerd: de thermische isolatie wordt aangebracht, de moderne installaties worden ingebracht en het ActiveWarmth systeem wordt volledig geïntegreerd in de nieuwe (voorzet)wanden.

Lees meer

Garanderen

In de laatste fase van GA worden de prestatiegaranties ingericht. Hieronder vallen bijvoorbeeld de productgaranties, de juiste monitoring, onderhoud, service en een bijbehorende exploitatie-overeenkomst.

Lees meer