Het slimme aan het Gyproc ActiveWarmth verwarmingssysteem is dat het alleen dáár verwarmt waar het nodig is, ofwel: daar waar de bewoner zich bevindt in het huis. Daarmee zorg je dat je kamers die je niet gebruikt dus ook niet verwarmt. En zo bespaar je enorm veel energie!

Nieuwe manier van verwarmen anno nu

Het Gyproc ActiveWarmth verwarmingssysteem is onzichtbaar verwerkt in de wanden. Met een sensor in de ruimte, weet het systeem wanneer de ruimte opgewarmt moet worden en wanneer niet. De warmte van Gyproc ActiveWarmth wordt egaal uitgestraald over de ruimte. Deze warmte is zeer comfortabel, doordat het systeem werkt op basis van lage temperatuurverwarming. De sensor en manier van verwarmen resulteert in een snelle manier van verwarmen waarmee lange opwarmtijden verleden tijd zijn.

Hoe werkt Gyproc ActiveWarmth

Traditioneel wordt een verwarmingssysteem geregeld op basis van luchttemperatuur. Luchttemperatuur is slechts één van de factoren die bepalend zijn voor de comfortbeleving. Luchtsnelheid en warmtestraling hebben ook invloed op hoe warm en comfortabel iemand een ruimte ervaart.

ActiveWarmth maakt gebruik van warmtestraling. Dit zorgt ervoor dat de luchttemperatuur niet direct verhoogd wordt en de lucht niet uit droogt. De luchtsnelheid blijft onveranderd waardoor de ruimte comfortabel aanvoelt.

Waar bestaat Gyproc ActiveWarmth uit?

Nieuwsbrief

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen